Продължава напрежението, свързано с политическите скандали у нас. Вицепрезидентът Илияна Йотова

...
Продължава напрежението, свързано с политическите скандали у нас. Вицепрезидентът Илияна Йотова
Коментари Харесай

Заговор срещу държавата! Тежки думи на Йотова

Продължава напрежението, обвързвано с политическите кавги у нас. 

Вицепрезидентът Илияна Йотова през днешния ден насочи доста сериозно  предизвестие.
-->
Готви заговор против българската държавност. Това сподели тя при откриването на празничната стратегия за Деня на Африка пред Народния спектакъл.

„ Вярвах, в това, което Мария Габриел и акад. Николай Денков говориха, че се мисли за устойчиво държавно управление. Големият отсъстващ са българските жители – не се приказва за бюджет, за приходи, за инфлация. Много деликатно би трябвало да бъдат анализирани посланията на Кирил Петков и Асен Василев. Прави чест на г-н Денков, че не се намесва в този диалог “, коментира Йотова и  акцентира, че намесата на имената на водещи европейски политици не води до нищо положително за България.

Вицепрезидентът добави, че „ една седмица сме живели с сложния политически компромис, а точно ротационно държавно управление, само че се оказва, че това е фасадата, зад която са се скрили тези същински планове ”.

Тя добави, че не може да планува по кое време и дали служебният кабинет ще внесе Бюджет, заяви „ Дарик “.

„ Президентът доста прецизно съблюдава конституционната процедура. Кога и по какъв начин ще даде мандата е напълно в неговите пълномощия. Аз задавам реторичния въпрос: Кой се опасява от това, че мандата не беше даден първите 24 часа “, попита вицепрезидентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР